Home Portada #TGNINFO La Cercavila de Foc de St Joan recupera el recorregut

#TGNINFO La Cercavila de Foc de St Joan recupera el recorregut

Compartir
PUBLICITAT

La Plaça Corsini recupera, com ja vam avançar, la revetlla de Sant Joan i la cercavila de foc tindrà el seu recorregut original. La Consellera de festes, Begoña Floria, ha explicat que enguany el “programa de St Joan ve amb més força que altres anys, i es fan actes descentralitzats, repartits per tota la ciutat.”

Escolta-ho.

Els Xiquets s’instal·len al Pati del Pou

Els Xiquets de Tarragona comencen a assajar aquest dimarts a l’Ajuntament. Els matalassers ja han fet els trasllats i s’han instal·lat al Pati del Pou, tot i que amb gairebé dues setmanes de retard. La Consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que “és una bona notícia que els Xiquets puguin assajar ja aquest dimarts al pati del Pou.”

Escolta-ho.

Es torna a ajornar la inauguració de la piscina

La inauguració de la piscina de 50 metres dels Jocs Mediterranis no s’ha pogut fer aquest dimarts de forma oficial, tal com estava previst. La inauguració havia d’anar a càrrec de membres del Govern central, qui l’ha finançat. Els canvis en el govern arran de la moció de censura han promogut que s’ajorni sine die.

A l’aire la renovació de Xavi Molina

Xavi Molina va visitar el Localitat Grana d’aquest dilluns. El capità del Nàstic va fer balanç de la temporada i va analitzar els errors i les coses bones. A més va parlar de la seva renovació, cosa que sembla que està a l’aire, perquè no la va confirmar.

Escolta-ho.

PUBLICITAT