Home Portada TGNINFO: La Jove de Tarragona descarrega el 5 de 9 amb folre...

TGNINFO: La Jove de Tarragona descarrega el 5 de 9 amb folre a Torredembarra

Compartir
PUBLICITAT

La Jove de Tarragona descarrega el 5 de 9 amb folre a Torredembarra, una actuació on també han completat els dos castells bàsics de 9 i el pilar de 7 amb folre. Ho van fer en el marc de les Festes del Quadre de Santa Rosalia.

Diumenge de teatre a Tarragona

Tot i que els diumenges són avorrits per definició, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona encara aquesta jornada amb activitats i representacions de tota mena. “Cosas que se olvidan fácilmente” a la Sala Trono Armanyà i “Mi Hijo sólo camina un poco más lento” al Magatzem són les dues propostes d’avui que es complement amb un Vermut Teatral al Metropol.  Podeu escoltar l’entrevista al director del FITT, Joan Negrié, a Ràdio CIutat de Tarragona.

Els docents tarragonins es formaran sobre el dol escolar

Els professionals de l’educació de Tarragona rebran formació de suport psicològic al dol. A partir de la tardor s’iniciarà un programa als centres educatius que faciliti l’acompanyament d’infants i adolescents en el dol. El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Jean Marc Segarra, explica que el territori serà pioner en un assumpte que tenia mancances.

Setmana de sortides al Nàstic

I en esports clou un cap de setmana de sortides a can Nàstic. A les marxes de Dongou, Varo i Muñiz al Lugo se li podría sumar durant la setmana que ve la d’Stole Dimitrievski, que aniria al Málaga.

PUBLICITAT