Home Portada TGNINFO: La piscina dels Jocs s’obre al públic a partir d’aquest dilluns

TGNINFO: La piscina dels Jocs s’obre al públic a partir d’aquest dilluns

Compartir
Piscina olímpica anella mediterrania
PUBLICITAT

Des d’aquest mateix dilluns els tarragonins ja poden gaudir de la piscina olímpica de l’Anella Mediterrània. Les instal·lacions es van estrenar amb motiu dels Jocs Mediterranis. Els abonats al Patronat Municipal d’Esports i a la piscina del pavelló de Campclar tindran l’accés inclòs a aquest equipament. L’entrada puntual costarà 3 euros amb 75.

Victoria estrangera al Concurs de Focs Artificials

La Pirotècnia Poleggi, de la localitat italiana de Canepine ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona 2018.

L’empresa italiana ha rebut el guardó “Venus Ciutat de Tarragona”, el document acreditatiu de guanyadors.

Escolta-ho

El Nàutic, quart català al Campionat Estatal de Rem

El Reial Club Nàutic de Tarragona s’ha classificat com el 4t millor club català aquest cap de setmana, dies 6, 7 i 8 de juliol, al Campionat d’Espanya de Rem Olímpic, de les categories Aleví, Infantil i Cadet a Sevilla, on ha obtingut quatre medalles de plata i una de bronze.

El Nàstic 18/19 comença a treballar

I en esports el Nàstic comença la pretemporada pel conjunt grana i avui mateix els de Gordillo tornen a la feina. Els tarragonins, amb les dues primeres incorporacions, Rocha i Rodrigo Cuenca, treballaran també amb gairebé una desena de jugadors entre La Pobla i el Juvenil grana. L’única absència desatacada, la del davanter nigerià, Ike Uche.

PUBLICITAT