Home Portada #TGNINFO Les intenses pluges inunden diferents barris de Tarragona

#TGNINFO Les intenses pluges inunden diferents barris de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Les intenses pluges provoquen inundacions i problemes en diferents barris de Tarragona. Zones del centre com el Barri del Port o el Serrallo, així com també els barris com Sant Pere i Sant Pau es van veure afectats per les fortes pluges i es van inundar. Així va provocar greus problemes en la circulació i els bombers es van haver de traslladar fins als llocs dels fets.

L’Estat Espanyol acaba de pagar els diners dels Jocs

El Consell Superior d’Esports ha fet efectiu aquest dimarts el darrer pagament compromès per a l’organització dels Jocs Mediterranis. Quedaven pendents 3.7 milions d’euros. En total, l’Estat hi haurà aportat 13 milions.

Tarragona viatjarà al 1800

Tarragona viatjarà 200 anys enrere per setè any aquest octubre. Des de l’Associació Projecte 1800 han organitzat les VII Jornades de Divulgació Història de la Tarragona 1800 amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.+

Les lesions, el gran problema del Nàstic

El Nàstic de Tarragona entrena aquest dimecres per preparar el partit contra l’Alcorcón. Els granes segueixen arrossegant diferents baixes. Ara ja en sumen 7 amb la novetat de Manu Barreiro.

PUBLICITAT