Home Portada TGNINFO La passarel·la del Miracle s’inaugurarà abans dels Jocs Mediterranis

TGNINFO La passarel·la del Miracle s’inaugurarà abans dels Jocs Mediterranis

Compartir
PUBLICITAT

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha assegurat que la inauguració de la Passarel·la que unirà el centre de Tarragona amb la platja del Miracle serà entre el 18 i el 20 de juny, a l’espera de la resposta del Minsteri de Foment. La idea és que s’obri al públic abans de la celebració dels Jocs Mediterranis.

Tres concerts del Festival Simfònic a Tarragona

El Festival Simfònic que se celebra arreu de catalunya tindrà la seva representació a Tarragona. Del total de 100 concerts que se celebren simultàniament al país a partir de les 6 de la tarda, a casa nostra se’n celebren tres: al CaixaFòrum, al Centre Cívic de Torreforta i al Centre Tarragonense El Seminari.

Trobada comercial internacional a la ciutat

Més de 500 representants de 33 països d’arreu del món es trobaran a Tarragona en el marc del fòrum Impuls Exterior IMEX. Es tracta de la sisena edició d’aquest esdeveniment on es parlarà sobre el comerç exterior i les noves tendències del sector i les relacions internacionals.

Escolta-ho

El Nàstic tornarà a la feina al juliol

I en esports el Nàstic de Tarragona ja té calendari de preparació per encarar la pròxima temporada. Els de Gordillo tornaran a la feina el 9 de juliol. Una pretemporada on la plantilla grana s’exercitarà al Complex Esportiu de Salou en les seves tres primeres setmanes. Del 30 de juliol al 5 d’agost, els tarragonins realitzaran el primer ‘stage‘ a la Garrotxa, a la Vall d’en Bas.

Escolta-ho

PUBLICITAT