Home Portada #TGNINFO Poblet assegura que la Diputació són projectes que s’han consolidat al...

#TGNINFO Poblet assegura que la Diputació són projectes que s’han consolidat al llarg d’aquests anys

Compartir
PUBLICITAT

Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona, ha passat pels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, i ha explicat la feina que es fa des d’aquesta institució. Poblet ha explicat que a través de la campanya “Aquí Diputació” volen ensenyar que són centenars els indrets on hi ha persones que fan coses en nom de la Diputació.

Escolta-ho.

La Mostra de Teatre Jove celebra els 25 anys

La Mostra de Teatre Jove arriba aquest 2018 a la seva 25a edició. L’esdeveniment se celebrarà entre el 14 de maig i el 5 de juny, i reunirà a una desena de grups de teatre format per joves, dels quals 4 provenen de centres educatius i 6 de conjunts amateur.

Escolta-ho.

Morat actuarà a Tarragona

Amb l’entrada de la Primavera ja tenim l’estiu a l’horitzó i amb ell els concerts que l’acompanyen. Després de confirmar a Loquillo, Dani Martín i El Barrio, la banda colombiana Morat també farà parada a la Tàrraco Arena Plaça. Concretament serà el 26 de juliol.

Escolta-ho.

La botiga Hummel i Museu del Nàstic obrirà a l’abril

La botiga Hummel i el Museu del Nàstic continuen amb la seva posada a punt a la ubicació de l’avinguda Catalunya número 22, on l’antic local de Puericultura. La intenció és que aquesta pugui obrir el pròxim mes d’abril

Escolta-ho.

PUBLICITAT