Home Portada #TGNINFO Tarragona participa en la celebració de l’any Jujol

#TGNINFO Tarragona participa en la celebració de l’any Jujol

Compartir
PUBLICITAT

Tarragona participa en el programa any Jujol per conmemorar el 140è aniversari del naixement de l’arquitecte. La celebració s’allargarà fins a l’any 2019 i durant tot aquest temps hi haurà activitats culturals, lúdiques, comercials, turístiques, patrimonials, promocionals, ciutadanes i socials.

Es presenta el Teatre de Mèrida

Segueixen les presentacions del programa cultural dels Jocs Mediterranis i aquest divendres coneixerem tots els detalls del Teatre de Mèrida. Un dels espectacles més rellevants d’aquesta programació cultural, i un dels teatres més espectaculars.

Tarragona tindrà febre el 14 d’agost

Ricky Martín visitarà Tarragona. Concretament serà el 14 d’agost a la Tarraco Arena Plaça. Ja hi ha molta expectació per un dels 10 concerts que farà a l’Estat Espanyol i començarà la nova gira a Tarragona. Aquesta gira la finalitzarà l‘1 de setembre i només farà dos concerts en tot Catalunya.

Xavi Molina marxa a Bèlgica

Ja es coneix la nova destinació de Xavi Molina. El fins ara capità grana marxa a Bèlgica al Kas Eupen de la Jupiler Pro Leguea. Així ho anunciava aquest dijous l’equip a través de les seves xarxes socials.

PUBLICITAT