Home Portada #TGNINFO: Valoració de l’oposició tarragonina a la postura catalanista de Castillo

#TGNINFO: Valoració de l’oposició tarragonina a la postura catalanista de Castillo

Compartir
PUBLICITAT

El diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Carles Castillo, va respondre diverses qüestions al programa Tribuna Tarragona de Ricard Lahoz, sobre l’empresonament dels dirigents polítics independentistes o la postura rígida del seu partit vers aquests fets. Des de Tarragona, diversos companys polítics han valorat aquest posicionament, allunyat del que el PSOE o PSC presenta al Parlament de Catalunya o Congrés.

Pau Ricomà, portaveu d’ERC.

Des de la CUP, la portaveu Laia Estrada.

Des del PDCAT, el portaveu Dídac Nadal, va més enllà.

Retencions per les marxes lentes dels camioners

Tal com estava previst per la Federació Empresarial d’Auto-Transport de Tarragona,  els transportistes han iniciat aquesta tarda de dimecres a les 16 hores, les marxes lentes convocades a mode de protesta contra els desdoblaments obligatoris de l’N-340 i l’N-240 cap a l’autopista. Les marxes lentes han provocat diverses retencions a la mateixa N-340, a l’A-7 i a l’AP-7.

Els fets delictius, en augment a Tarragona

Augmenta la delinqüència a Tarragona. Així ho han explicat aquest dimecres a la Junta Local de seguretat. Els robatoris als vehicles han fet que les infraccions penals hagin pujat un 14%. A més també han pujat el nombre de furts i de delictes contra la seguretat viària. Tot i això Javier Villamayor, Conseller de Seguretat Ciutadana, ha explicat que s’ha fet un gran esforç per donar resposta a aquestes incidències i ha assegurat que “Tarragona no és una ciutat insegura”.

Esperant al Granada amb un debat obert

El Nàstic de Tarragona ja prepara la visita de tot un Granada el proper dissabte al Nou Estadi i a partir de les 16h. Un partit al qual s’arriba amb un equip que continua deixant molts dubtes i males sensacions, i al voltant del qual en els darrers dies s’hi ha obert un nou debat: la porteria. Un debat entre Isaac Becerra i Bernabé Barragán, però només Enrique Martín en coneix la solució.

PUBLICITAT