Compartir
PUBLICITAT

El festival REC de Tarragona aixeca el teló aquest dilluns per mostrar el millor cinema internacional destacant les òperes primes de grans directors arribats d’arreu del món, però amb noms encara desconeguts. Les projeccions d’aquestes pel·lícules, que es desenvolupen en diversos espais com l’Antiga Audiència o el Teatret del Serrallo, s’allargaran fins diumenge.

PUBLICITAT

Les entrades per veure un dels actes més esperats del Carnaval de Tarragona, La Disfressa d’Or, es posen a la venda aquest dilluns. Les entrades estaran disponibles al web ticketplus.cat i a les botigues Arsis i Itaca. El preu de les localitats oscil·larà entre els 12 i els 18 euros. L’edició del 2018 del concurs serà el dijous 8 de febrer, a les 21.30 h a la TAP.

L’Associació de Pessebristes de Tarragona ha obert portes, aquest diumenge, de la seva exposició anual. L’Església Sant Antoni de Pàdua acull la mostra de diorames, elaborats amb moltes hores de feina i dedicació. Fins al 14 de gener es pot visitar els caps de setmana i festius, i a partir del 18 de desembre també els dies feiners a la tarda.

El Palau Firal i de Congressos ha acollit la Fira Starraco Wars. Es tracta de la 1a convenció per a fans de la saga de George Lucas que es fa a Tarragona. Durant tot el cap de setmana s’han organitzat activitats per tots els públics. La Fira s’ha dedicat a la lluita contra dues malalties rares que afectes als més petits: els Síndrome de Sanfilippo i la Cistnosi.

PUBLICITAT