Comencen les reformes al Metropol per 200.000€

El Metropol comença la seva posada a punt. Han començat les reformes al teatre, en la primera fase, que s’ocupa de renovar la zona de butaques. Les reformes d’aquest espai estan pressupostades en 200.000 euros i es calcula que finalitzaran aquest mes d’abril. Les intervencions posterios s’ocuparan de la climatització, les cobertes o l’escenari, entre d’altres. La regidora de cultura explica que són les reformes més importants des del ’95.

????????????????????????????????????
PUBLICITAT

 

Detenen a quatre lladres d’habitatges de Ponent

Els mossos han detingut a quatre homes per robatoris amb força als barris de ponent. Els acusats tenen de 18, 20, 24 i 31 anys, dos són de nacionalitat marroquina i dos algeriana, tots quatre amb domicili a Tarragona. Els robatoris es van cometre entre l’11 de gener i el 13 de febrer, en cases dels carrers Falset, Priorat, Balaguer i Tortosa. No es descarta que amb les proves aconseguides es puguin resoldre altres robatoris.

 

L’IPHES a les semifinals d’un concurs de monòlegs científics

L’IPHES supera una nova fase eliminatòria al concurs de monòlegs científics. El doctorand de l’IPHES i la URV Carlos Sánchez s’ha classificat a la semifinal parlant de les dents fòssils i la seva vinculació en la ocupació i mobilitat dels Neandertals. El concurs, anomenat FameLab 2018, proposa parlar de ciència aprofitant les eines dels humorístes i monologuistes.. Segons Sánchez, és una manera d’explicar la seva disciplina i que tothom s’hi interessi.

 

El Nàstic es prepara pel Zaragoza

El Nàstic ha començat a preparar el pròxim partit contra el Real Zaragoza, el segon dels tres rivals directes al qual s’enfrontarà després de visitar el Carlos Belmonte. Precisament, la victòria contra l’Albacete “és un resultat molt important de cara a les següents jornades”, com així ho ha reconegut Julio Pleguezuelo. Pel partit de dissabte, Nano Rivas està pendent dels problemes físics d’Abraham Minero i Dumitru Cardos.

PUBLICITAT