Ercros aconsegueix renovar les autoritzacions ambientals

L’empresa de clor Ercros ha aconseguit renovar les seves autoritzacions ambientals, després d’adaptar el seu procés productiu a la la nova legislació i eliminar el mercuri. Ho ha fet a tres plantes catalanes: Flix (Ribera d’Ebre) i Vila-seca i la Canonja (Tarragonès). El canvi productiu va suposar polèmica per l’ERO que va plantejar Ercros i que ha afectat a un centenar de treballadors.

PUBLICITAT

 

Iceta visita l’Anella Mediterrania

Miquel Iceta visita l’Anella Mediterrania avui. El primer secretari del PSC i president del grup socialista al Parlament visitarà les obres de les instal·lacions que hauran d’acolllir els Jocs Mediterranis aquest estiu. Ho fa en un marc convuls pel que fa a la política catalana, després del debat d’investidura d’ahir al parlament

 

Tarragona estrena cervesa artesana

Tarragona té una nova cervesa artesana. Es tracta de La Tarragonina, el projecte d’uns joves emprenedors. Durant aquests dies per tota la ciutat havien anat preguntat a diverses persones si sabien guardar un secret, mentre les gravaven. Ara ja se sap quin secret és, es tracta d’una cervesa artesana que ells la defineixen com “d’un estil que pretén revolucionar el sector d’artesanes.”

 

Nova mostra de teatre jove

La Mostra de Teatre Jove arriba aquest 2018 a la seva 25a edició. L’esdeveniment se celebrarà entre el 14 de maig i el 5 de juny, i reunirà a una desena de grups de teatre format per joves, dels quals 4 provenen de centres educatius i 6 de conjunts amateur. La principal novetat és que enguany, en comptes de realitzar-se al Teatre Metropol, les obres es representaran al Teatre de Tarragona.

 

El Nàstic es prepara per un partit important

La derrota a casa obliga sempre a treure un resultat positiu lluny de Tarragona. Pel Nàstic, aquesta temporada no està sent un problema, de fet, els resultats l’avalen i confirmen que és un equip temible com a visitant i nefast com a local. La visita a Alcorcón, com també ho va ser la setmana passada davant el Córdoba, torna a ser vital.

PUBLICITAT