El Banc d’Aliments necessita voluntaris

El Banc d’Aliments necessita voluntaris per dur a terme el gran recapte. Des de l’entitat han explicat que durant els últims anys la demanda ha crescut exponencialment, i per fer front necessiten 1.500 voluntaris. (Escolta-ho)

Banc d'Aliments

El projecte Illa de Calor que va engegar el GEPEC a Torredembarra arriba a altres municipis del territori. Per dur a terme això incorporen vegetació autòctona als nuclis urbans per reduir les temperatures.

Tarragona reduirà els primers 30 minuts de zona blava a la ciutat. Aquestes condicions d’estacionament han entrat en vigor aquest dilluns, i en la zona verda i taronja es mantenen les tarifes.

Les Festes del Beat Bonaventura de Riudoms tornen al municipi després d’un any suspeses per culpa de la Covid-19. El divendres començarà tota una setmana de misses i actes culturals que s’allargaran fins al dia 28.

El Nàstic de Tarragona suma un punt al Nou Estadi després d’un empat treballat per 1 a 1. Això ha provocat que els granes es despengessin de la zona alta de la classificació. (Escolta-ho)

Seguim parlant del Nàstic, però del femení, que ha sumat una nova victòria, aquesta davant la Plana. Les granes van guanyar per 1 a 0 i són terceres empatades amb les segones i amb un partit menys que les primeres.

El TGN fa viure una remuntada èpica i aconsegueix una victòria agònica davant el Roser per 52 a 50. A les tarragonines els va costar entrar al partit, però un molt bon últim quart els va permetre guanyar. (Escolta-ho)