Tarragona Daily | Desconvocada la vaga de neteja

Desconvocada la vaga de la neteja prevista per Setmana Santa

El comitè d’empresa de sanejament urbà de Tarragona ha desconvocat aquest dilluns la vaga prevista per Setmana Santa. Després de diverses reunions amb grups municipals a l’oposició i entitats veïnals, el comitè assegura “haver rebut plens suports, però també peticions de desconvocar la vaga”.

PUBLICITAT

Tot i això, el comitè referma el rebuig a l’actual procés de licitació i assegura que mantindran diverses accions de protesta. Així mateix, denuncien la “negativa a negociar una sortida pactada” del govern municipal. De fet, Angel Martin de Sande, president del comitè, assegura “no haver rebut una sola trucada en aquest temps”. Ara Martin afirma que desconvoquen aquesta vaga en un “gest de responsabilitat a la ciutadania i la Setmana Santa”.

Robert Hernández: “Valents vol ser decisiu en els comicis del 2023”

El president de l’ADT Torreforta, Rober Hernández, ha estat escollit com a cap de llista de la formació Valents a Tarragona. Aquest dilluns ha donat els detalls del seu pas a la política amb aquesta formació desconeguda a la ciutat al Bon Dia Tarragona.

La CUP Tarragona presenta el primers 14 noms de la seva llista

Després de què al novembre la CUP fes oficial els cinc primers noms de la seva llista per les eleccions municipals del proper maig, aquest dilluns ha ampliat aquesta llista i ha desvetllat els noms del següents nou integrants fins arribar al número 14.

Eva Miguel, l’alcaldable de la formació anticapitalista, ha presentat la resta de components de la llista com “gent que lluita” i que formen part de diversos col·lectius i entitats de la ciutat

El Serrallo, Tarragona 2 i Francolí, els barris tarragonins on més afecta a la salut el soroll

Un estudi de la URV ha constatat que la contaminació acústica provoca efectes negatius sobre la salut dels veïns dels barris tarragonins del Serrallo, Tarragona 2 i Francolí. Alteracions del ritme cardíac i en els patrons de la son són les principals afectacions detectades pels investigadors del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques, que han impulsat un projecte de ciència ciutadana amb la participació de 35 veïns, estudiants, d’aquests barris.

La xifra més preocupant de contaminació acústica i alteracions en els paràmetres de salut es va registrar al barri del Serrallo, que s’atribueix al pas de diferents trens que entren i surten pel Port de Tarragona i al corredor del Mediterrani.

Tarragona espera una ocupació plena per l’estatal de minibàsquet

El 35è Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibàsquet, se celebrarà a Catalunya després de vint anys. El torneig se celebrarà de l’1 al 5 d’abril a Tarragona i Salou. El campionat pretén acollir el millor minibàsquet femení i masculí dins de l’anomenat “Planeta Mini”. En el marc d’aquest torneig, tant l’Ajuntament de Tarragona com l’Ajuntament de Salou preveuen l’arribada d’unes 3.000 persones i una ocupació turística de gairebé el 100%.

PUBLICITAT