Recomanacions literàries tarragonines per viure un Sant Jordi diferent

Aquest any recuperem les ganes i la il·lusió per celebrar un 23 d’abril i és que després d’un any i de viure l’últim Sant Jordi en ple estiu, tornarem a poder sortir al carrer i tot i que sigui amb restriccions, les roses i sobretot el llibres tornaran a ser protagonistes.

PUBLICITAT

Periodistes, escriptors/es, polítics/es… molta gent de gran rellevància mediàtica omple els mitjans de recomanacions literàries per Sant Jordi. Però per un Sant Jordi tan especial com el d’enguany, volem tenir recomanacions diferents, de gent que potser no té gairé rellevància mediàtica però sí un paper social important com és el cas de la Berta Mascaró, presidenta del col·lectiu LGTBI+ de Tarragona, anomenat Ho2, que ens recomana el llibre Amor Trans.

Berta Mascaró

De la diversitat a la història. Sergi Boada, el president del Col·legi de Metges de Tarragona, ens convida a llegir una novel·la de la seva autora preferida.

I d’un metge a un superheroi. Epilep ens porta un llibre destinat pels més petits.

David Sanahuja, l’Epilep

Toni Peco, activista i sindicalista veïnal, ens planteja una proposta literària perfecta per fer esport en temps de pandèmia.

Toni Peco

I si algú pot fer una recomanació des de l’experiència de treballar i gaudir amb milers de llibres, és la Montserrat Recasens, cap tècnic del servei de biblioteques municipals i de la bilbioteca de Torreforta Pepita Ferrer. Recasens ens convida a viure un Sant Jordi feminista.

Montserrat Recasens

Per acabar, un expert del món teatral, tan damunt com fora de l’escenari, l‘actor i director teatral, Vicente Cañón, ens recomana un llibre que li encantaria portar a escena.

Vicente Cañón

6 recomanacions ben diferents de 6 persones que representen diversos sectors socials de Tarragona. I tu, amb quina celebraràs aquest Sant Jordi?

PUBLICITAT