Un Sant Jordi 2022 per envair novament de roses la Rambla de Tarragona

Joan Guillén, president del Gremi de Floristes de Catalunya ens acompanya en aquest especial de Sant Jordi a Ràdio Ciutat de Tarragona amb qui parlem sobre la venda de roses en una edició de recuperació, les previsions, i què hem de tenir en compte a l’hora de comprar-les i conservar-les.

PUBLICITAT

Des del gremi mostren satisfacció per l’edició d’enguany amb ”certa normalització” després de l’any passat ”a mig camí”, tot i que assenyala que tampoc serà del tot com abans de la pandèmia i que encara caldrà esperar. No obstant Guillen fa una bona previsió amb una venda de 6 milions de roses a tota Catalunya.

El presidents dels floristes també s’ha referit a la situació que pateixen per la venda de roses a preus menors per part d’entitats i que això s’hauria de regular en benefici dels professionals i assegura que la vermella segueix essent la reina de les roses. També celebra que cada cop menys les roses van atribuides als enamorats i que tothom pot regalar-la a tothom, indistintament del sexe, gènere i condició.

Feliç Sant Jordi!

PUBLICITAT