Subscriu-te:

#CarrerMajor: Especial 1000 programes Carrer Major

Monogràfic transmèdia de l'especial 1000 programes de #CarrerMajor. El magazine de les vuit ràdios del Camp de Tarragona produït per La Xarxa de Comunicació Local, complia 1000 programes a les ones i, per commemorar-ho, hem connectat amb tots els Carrers Majors dels municipis de les emissores participants. Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Ràdio La Selva, Ràdio Hospitalet de l'Infant, LANOVA Ràdio de Reus, Ràdio Hospitalet de l'Infant, Ràdio Montblanc i BXC Ràdio són les emissores que fan possible

Últims episodis:

#Especial Monogràfic – El Parc de Nadal de La Canonja


Monogràfic especial de Ràdio Ciutat de Tarragona en motiu del Parc de Nadal de La Canonja celebrat entre el 27 i el 29 de desembre. Ens hi vam desplaçar i vam conèixer amb els seus vilatans de quina manera se celebra el Parc de Nadal a La Canonja.

#CarrerMajor: Especial Tarraco Romana


Monogràfic transmedia de l'especial del programa #CarrerMajor des del Circ Romà de Tarragona per oferir un especial amb que viatjarem per conèixer com estava organitzada socialment i políticament la ciutat en època romana, com es divertien i s'entretenien els antics tarragonins/es, i com era el comerç i gastronomia del moment, entre d'altres. Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona fan un salt a la Tarraco Romana amb aquest especial.Amb el suport de la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona. Divendres 16 de desembre de 2022.

#CarrerMajor: Especial Inici festes de Nadal a la Bisbal del Penedès


Monogràfic transmèdia de l'especial del programa #CarrerMajor des de la plaça de l'Església de la Bisbal del Penedès, coincidint amb l'encesa de llums de Nadal i l'obertura del nou pessebre amb moviment. Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona comencen a respirar l'ambient nadalenc amb aquest especial a la població del Baix Penedès.

Especial: 400 anys de “La Concòrdia” a Montbrió


Montbrió del Camp i Cambrils van viure un moment decisiu l'any 1622 en que van decidir de manera acordada seguir camins per separat. Aquest 2022 es commemora de manera especial ja que es compleixen 400 anys d'aquella concòrdia, i ho hem volgut recollir amb un programa especial de #CarrerMajor capitanejat per BXC Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona.

#CarrerMajor: Especial Patrimoni Part Baixa


Monogràfic transmedia de l'especial del programa #CarrerMajor des del pati de l’antiga fàbrica de Chartreuse al Barri del Port, a la Part Baixa de Tarragona. Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona fan un salt a la Tarragona del segle XX amb aquest especial.Amb el suport de la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona. Dijous 27 d’octubre de 2022.

Feliç Dia Mundial de la Ràdio


Aquest diumenge és el Dia Mundial de la Ràdio. Per això Ràdio Ciutat de Tarragona ho volem celebrar i hem preparat diferents continguts per fer-ho. També volem agrair a totes aquelles persones que fan possible la ràdio, en tots els seus sentits, des dels directes fins al podcast, i sobretot a tothom qui ens escolta.

L’Ull29: Aeroport de Reus: Una pista d’oportunitats


En aquesta vint-i-novena revista hem parlat de l'Aeroport de Reus. Hem volgut conèixer les oportunitats que pot donar al territori, els problemes que hi ha i quines són les accions que s'han portat a terme.