#TGNINFO: Els veïns del Barri del Port preparen noves activitats reivindicatives

PUBLICITAT

Segueix la lluita i les reivindicacions dels veïns del Barri del Port. Després de pujar al plenari des del mes de febrer i dur a terme algunes protestes, aquest mes de novembre també han programat activitats. El divendres 16 tornaran a sortir de la plaça dels Carros per anar al plenari municipal, però l’endemà, el dissabte 17, han organitzat una passejada reivindicativa que arribarà fins a la plaça de la Font.

L’Ajuntament ultima els pressupostos participatius per l’any vinent

L’Ajuntament de Tarragona té enllestit el model de pressupostos participatius que s’aplicaran l’any que ve. Per primer cop el consistori posarà en marxa un sistema d’aquest tipus. Serà la ciutadania que decideixi en què es destinaran 200.000 euros de la partida d’inversions.

L’Ajuntament vol acabar amb els orins de gossos

‘Comptem amb tu’ és el nom de la nova campanya que ha posat en marxa l’Ajuntament de Tarragona per a conscienciar la ciutadania de fer un ús cívic i responsable dels gossos, en especial pel què fa a la neteja de miccions a la via pública. Aquest acció vol recordar que els gossos han de sortir a passejar lligats i que els propietaris han de netejar amb aigua els orins per evitar la propagació de males olors.

Empat de la Pobla davant el Figueres

La Pobla de Mafumet no va poder passar de l’empat aquest diumenge al Municipal de Vilatenim davant el Figueres (1-1) i suma un punt insípid per mantenir-se a la zona alta de la taula.Els pobletans van concedir massa a la primera meitat, però el gol figuerenc no va arribar fins al minut 45. El filial grana va sortir més intens al segon temps i va poder igualar el marcador amb un gol de Joel al minut 77.

PUBLICITAT