Compartir
PUBLICITAT

Tarragona ha perdut autònoms l’últim trimestre de 2017. La taxa neta d’altes i baixes a la província ha resultat en 1193 baixes, 662 a l’octubre i 531 al novembre. Des de CEPTA valoren positivament l’aplicació de la nova llei d’autònoms, ja que podria promoure noves altes. Pel que fa als sindicats, són menys optimistes. Creuen que s’ha d’estar atents a l’evolució del sector.

PUBLICITAT

Escolta-ho Aquí

 

El Metropol i la Trono comparteixen l’espai

La Sala Trono reprèn la seva programació a la Caixa Escènica del Teatre Metropol. L’Ajuntament i la Sala han arribat a un acord perquè puguin estar en aquest espai durant tres anys mentre la Sala Trono pugui fer el seu pla estratègic. Se’ls ha cedit l’espai i s’ha mantingut l’aportació directa de 10.000 euros anuals.

Escolta-ho Aquí

 

De nou, al FITUR

Tarragona tornarà a tenir una paradeta pròpia a la FITUR després de set anys. Es tracta de la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid entre el 17 i el 21 de gener. Des del 2011 la ciutat s’havia estat promocionant sota el paraigua de la marca Catalunya, ara recupera l’estand. És també una oportunitat per promocionar els Jocs Mediterranis.

Escolta-ho Aquí

 

Nova imatge i programació dels Centres Cívics

Els Centres Cívics presenten una nova imatge i una nova programació per tal de tornar a ser atractius per la població. Els Centres Cívics van detectar que calia renovar-se per tornar-se a guanyar als tarragonins, i ho han fet repensant el programa d’activitats. També han renovat la seva imatge. S’ha presentat al nou logotip, una creu creada amb dos cors sobreposats, que forma part de l’eslògan, “Fan X tu”.

Escolta-ho Aquí

 

Nova incorporació del Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha anunciat aquest dijous la incorporació en forma de cessió d’Álvaro Vázquez, com a quart reforç pels granes aquest mercat d’hivern. De fet, el jugador ja ha estat presentat a la Casa Joan Miret juntament amb Matilla, Arzo i Javi Márquez. Álvaro Vázquez s’ha mostrat il·lusionat amb el repte i convençut d’haver escollit la millor opció.

Escolta-ho Aquí

PUBLICITAT