#WeeklyTarragonés | La Diputació signa el nou Conveni Còrner

Es formalitza la signatura del Conveni Córner entre 32 ens de la demarcació i la Diputació de Tarragona amb l’objectiu de promocionar els actius de la Costa Daurada adaptant-se als nous temps i als requisits dels participants.

PUBLICITAT

La presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó ha fet palès la importància de la cooperació i el treball conjunt entre els diferents signants del conveni:

El conveni enguany arriba a la 19a edició i compta amb tres nous municipis signants (Valls, Salou i Mancomunitat Terres de Mestral). El president del Patronat de Turisme, Carlos Brull, ha explicat algunes de les novetats d’aquest any:

A més de la campanya i accions de publicitat conjunta previstes, el conveni també inclou la participació en cinc fires internacionals, estatals i nacionals. La inversió global i conjunta que recollirà el conveni Córner 2024 serà de més de  400.000 € dels quals ell Patronat de Turisme de la Diputació assumeix gairebé el 70%. 

La xarxa Santa Tecla ha inaugurat a Vila-seca un nou Centre Especial de Treball (CET) que dona feina a 40 persones i ofereix treball remunerat a persones amb discapacitat, garantint així la seva integració laboral.

El centre estava ubicat al municipi dels Pallaresos i ara des del 15 de gener s’ha traslladat a Vila-seca a la recerca d’un espai més gran, amb equipaments actualitzats i amb unes millors condicions pels empleats. Aquest trasllat i millora del centre ha tingut una inversió aproximada d’un milió d’euros que fan que el nou centre pugui tractar diàriament fins a 8.000 kg de roba, el doble que en l’antic centre.

Els joves beneficiaris del programa GENIUS de mobilitat europea que impulsa la Diputació de Tarragona han rebut aquesta setmana la visita d’una representació de la Diputació de Tarragona, encapçalada pel diputat delegat de Polítiques d’Ocupació i Emprenedoria, Pere Granados. L’objectiu de la visita ha estat fer seguiment de les persones que fan pràctiques a diferents ens europeus en el marc d’aquest programa de mobilitat per a joves qualificats de fins a 35 anys.

PUBLICITAT