#WeeklyTarragonès | Les rues de Carnaval, protagonistes arreu del territori

El Carnaval, protagonista arreu del territori

La petjada del carnaval és la principal notícia d’arreu de la nostra comarca. Tot preparat, però mirant el cel per què aquest cap de setmana s’ha activat l’alerta PROCICAT per ratxes de fort vent. Amb tot, Les rues amb més afluència de persones han de disposar d’un pla d’autoprotecció homologat pels òrgans de protecció civil municipals o de la Generalitat segons el nombre d’assistents previst. 

PUBLICITAT

De fet, un dels Carnavals del nostre territori, el de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha hagut d’ajornar a causa de les condicions meteorològiques en la seva edició de diumenge. Tot i així, alguns dels més importants son el de Tarragona, Altafulla, El Catllar o el de Vila-seca.

Granados demana dimissions sobre el projecte Hard Rock

Parlem de política per què, l’alcalde de Salou, Pere Granados demana la dimissió del Govern de la Generalitat (ERC) pels seus “incompliments” amb el projecte de Hard Rock. En declaracions a ‘TAC12’, Granados ha respost les declaracions de la diputada republicana Raquel Sans en les quals afirmava que el complex d’oci “no és prioritari” per l’executiu català.

“No és res nou, ERC demostra que no està a favor del progrés del territori i de la millora de la qualitat de vida. No ens estranya. Però estan incomplint un acord de pressupostos del 2023 remarcava l’alcalde salouenc.

Repsol arriba a l’equador de la parada de la planta química

Repsol arriba a l’equador de la parada de la planta química de derivats. Ho fa havent dut a terme el 40% de les actuacions previstes i sense accidents personals, industrials ni mediambientals. La parada va començar el passat 15 de gener i és la parada programada amb el pressupost més alt de la història al complex de Tarragona. En total, s’hi destinaran 150 milions d’euros: 100 seran per inversions i 50 per manteniment. 

PUBLICITAT