#WeeklyTarragonès | Previsions optimistes per Setmana Santa

Les diferents destinacions turístiques del territori confien arribar a un 80% d’ocupació

Les diferents destinacions turístiques de la demarcació de Tarragona confien a arribar a una ocupació mitjana d’un 80% durant la Setmana Santa. Així ho ha explicat el portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), Xavier Guardià a l’ACN que ha destacat que  l’arribada de 40.000 joves que participaran en competicions esportives en diferents municipis ha fet repuntar les reserves.

PUBLICITAT

A aquests esportistes, que s’allotjaran en diferents municipis de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, s’hi han de sumar moltes de les seves famílies, que combinat amb el turisme habitual de l’època vingut de Catalunya i altres llocs de l’Estat fan que les previsions siguin optimistes. Els dies de més afluència, s’espera que sigui el cap de setmana.

Continuen les protestes a Mas d’Enric

setmana marcada evidentment per les protestes dels interns de les presons de Mas d’Enric de El Catllar. Protestes intensificades sobretot la jornada de dilluns amb el bloqueig als accessos al centre penitenciari.

Amb tot, la Consellera de Justicia Gemma Ubasart, compareixia al Parlament que el reclús que la setmana passada va matar una cuinera de la presó de Mas d’Enric havia tingut una evolució “favorable” i res feia preveure que tingués una reacció com aquella. No obstant, a l’octubre va ser sancionat per donar un cop de puny a un altre intern i no va voler participar en intervencions psicosocials perquè no tenia incentius per progressar de grau, ja que no tenia xarxa familiar o social fora de la presó.

La consellera no ha concretat què va passar a la cuina en el moment dels fets, però ha refermat la voluntat d’aplicar mesures perquè no es torni a produir un fet similar. La consellera ha reiterat que no pensa dimitir enmig de la crisi.

Salou acull el torneig Mare Nostrum Cup

Salou acollirà un any més el prestigiós torneig Mare Nostrum Cup Easter 2024. Considerat com el referent del futbol base a la Costa Daurada, aquest campionat esportiu – que celebrarà 1.200 partits en dos dies – arriba a la seva 22a edició, consolidant-se, així, com el més gran del sud d’Europa durant la setmana de Pasqua. Des del dijous 28 de març fins al diumenge 31, un total de 464 equips competeixen en aquesta competició, distribuïts en 10 categories masculines i 4 femenines.

Organitzat per l’empresa Mare Nostrum Cup des de l’any 2000, el MNC experimenta un creixement constant, superant totes les expectatives amb els seus 464 equips participants, enguany, una xifra que reflecteix un augment de 70 equips respecte de l’edició anterior i un salt impressionant de 130 equips, des de l’any 2022.

PUBLICITAT