Els guanyadors de la tercera temporada de PodcastCity RadioLab

Arribem al final d’una altra temporada. 37 setmanes amb nous programes, noves experiències i noves personalitats. Podcastcity ha viscut una temporada molt turbulenta, plena de canvis majoritàriament positius, el més important d’aquests: Un nou primer lloc.

PUBLICITAT

Aquesta temporada el primer clasificat i guanyador del premi de 500€ ha estat La Partida, de Jordi Nadal. Un podcast que no sols va rebre el premi del públic dels Premis Sonor, si no que no va faltar gairebé cap setmana a les seves gravacions. L’èxit del programa és, en gran part, a causa de la dedicació que Jordi Nadal i l’equip de La Partida li han dedicat, això es veu reflectit en una audiència fidel, un gran abast a xarxes, la varietat àmplia de temes que han tractat i, finalment, el primer lloc en el rànquing.

Just darrere, en el segon lloc, Mercè Milan torna al podi per tercer any consecutiu amb La Ciutat Que Cura, podcast que ha estat enderrocat tras mantenir el primer lloc els dos primers anys. Amb els 17 episodis d’aquesta temporada, igual que en la passada, Mercè ens torna a portar en un viatge auditiu, amb reflexions, filosofia i espiritualitat, on podem connectar amb nosaltres mateixos, l’entorn que ens envolta i amb noves maneres d’afrontar allò que ens atabala. Mercè Milan ens ha curat a tots una mica, i per això el 2n lloc del rànquing amb un premi de 300€ és seu.

I en el tercer lloc tenim a les podcasters més joves a entrar al podi fins al moment. Estem parlant d’Oficinista Busca Ofici, un podcast novetat d’aquesta tercera temporada que porten Clara Pagès i Neus Jover. Un podcast atípic, on les dues estudiants ens porten en un tour sobre les maquinacions internes de diferents professions, per a mostrar-nos com es “cou l’arròs” en cadascun d’aquests treballs o gremis. Si bé no han arribat a superar la desena de capítols amb només 7, el treball que totes dues noies han posat en el programa els ha guanyat el tercer lloc del rànquing amb un premi de 200€, esperem que aquesta experiència els obri les portes a més i més variats oficis.

Enguany especialment volem fer un esment d’honor a un podcast que es va apropar al podi, però no ho va aconseguir, no obstant això, aconseguint altres mèrits de gairebé quasi tant o igual valor. Ens referim al fet Que No Panda El Cúnico amb els gallecs Iago Reguira i Lucas Lojo, que han fet el primer “live show” de Podcastcity al Limbo Beach Club. Una mostra de dedicació i treball que esperem que inspiri a futurs podcasters a veure més enllà de l’estudi i expandir les seves capacitats, sempre secundats de l’equip de Podcastcity i Ràdio Ciutat.

Aquí teniu el rànquing final de la 3era temporada de Podcastcity Radiolab

 1. La Partida, Jordi Nadal (=)
 2. La Ciutat Que Cura, Mercè Milan (=)
 3. Oficinista Busca Ofici, Neus Jover i Clara Pagès (=)
 4. Que No Panda El Cúnico, Lucas Lojo i Iago Regueira (=)
 5. Parlem del Nàstic, Albert Rovira (=)
 6. El Piscolabis, Cultius Culturals (=)
 7. Ancladas, Clàudia Balcells i Andrea Gil (↓)
 8. Incógnitas, Luis Blain (=)
 9. ¿A Ti Qué Te Pica?, Juan Pablo Maligno (=)
 10. Xampany i Crispetes, Álvaro Rodríguez (=)
 11. Bandera Negra i Matraca, Maria Grau (=)
 12. La Jugada de Todos Los Tiempos, Juan Pablo Maligno (=)
 13. Cocinando la Vida, Anna Mateo i Paula López (=)
 14. Las Sabiendas, Édgar Torres (=)
 15. Psiquisex, Olga Muñoz i Eva Masedo (=)
 16. Tarragona Sostenible, Òscar Saladié (=)
 17. Postals Antigues, Roser Pros (=)
 18. No Nos Cuentes Tu Vida, Arnau Ciutat, Gisel·la Dolcet i Álvaro Martin (↑)
 19. Plenitud a la Vida Quotidiana, Jaume Arasa (=)
 20. Te Lo Digo To, Javier Adeva i Lídia Porta (=)
 21. Tarraco Jove, Pol March Andreu, Magí Cunillera Figueras, Marc Burgasé Pérez i Robert Tatay Rovirosa.

PUBLICITAT